Izdržljive farmerice za vožnju

Izdržljive farmerice za vožnju

Vozite sa sigurnošću i izgledajte sjajno kada stignete na odredište uz H-D® izdržljive farmerice za vožnju!

Bezbednost na prvom mestu, bez kompromisa sa stilom. Tehnički najnaprednije Harley-Davidson® izdržljive farmerice za vožnju pružaju vam najbolje iz oba sveta tako što vam obezbeđuju dodatnu zaštitu tokom vožnje bez ikakvog kompromisa sa stilom.

Izgledajte dobro i kada vozite i kada ne vozite motocikl

Naše izdržljive farmerice za vožnju napravljene su od vrhunskog teksasa sa inovativnom novom postavom i dvostrukom zaštitom od habanja iako su upola lakše od svih drugih dostupnih izdržljivih farmerica za vožnju motocikala. Unutrašnjost je napravljena pomoću najsavremenije tehnologije, a spoljašnost odiše stilom. Napravljene su da u njima izgledate odlično, i kada vozite i kada ne vozite motocikl.

Farmerice koje ste čekali su konačno ovde.
Izgledajte dobro i kada vozite i kada ne vozite motocikl

Dovoljno otporne za vožnju

ROOMOTO® postava

Udobnost, stil i zaštita sastavni su deo svakog para naših farmerica i omogućavaju vam da vozite smelo i stignete na odredište pod sopstvenim uslovima. Ove farmerice napravljene su pomoću ROOMOTO® materijala za postavu, najboljeg patentiranog materijala u svojoj klasi, koji štiti zadnji deo, kukove, spoljašnji deo nogu, butine i kolena.

ROOMOTO® je izuzetno lagan materijal, upola lakši od tradicionalnih materijala za postavu, a istovremeno vam pruža dvostruko veću zaštiti od habanja u odnosu na druge farmerice za vožnju. ROOMOTO®, potpuno propustljiv materijal sa mogućnošću hlađenja, antibakterijske zaštite i zaštite od znojenja, predstavlja zaštitnu tkaninu za postavu koja je posebno dizajnirana za vozače motocikala i omogućava vam da vozite još duže, a da se pritom osećate rashlađeno, suvo i sveže.

Dovoljno otporne za vožnju
Riding Jeans
riding-jeans-genuine.png
  • Sa delimičnom ROOMOTO® postavom kao i FXRG® farmerice
  • Farmerice srednje visokog struka
  • Izbledeli izgled
  • Uske muške farmerice sa donjim delom koji se blago širi za nošenje preko čizmi i uske ženske farmerice koje se uvlače u čizme za vožnju.
  • Teksas sa elastinom za udobnost vozača
  • Štitnici na kukovima i kolenima.
riding-jeans-original.png
riding jeans